WORKSHOP:

SMART EMOTIONS®

cu Daniel Bichis

Program complet de optimizare a Inteligentei Emotionale

10-14 iulie 2013CURS

PRACTITIONER NLP

cu Daniel Bichis


27-29 septembrie 2013
Modulul ICalendar
Coaching 2012
Calendar Coaching 2012Abonati-va aici la
Newsletter-ul
Inteligenta Emotionala si NLP

Cautati in site:

Un superb calendar de coaching 2012 gratuitDeprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/competentro/inteligenta-emotionala.ro/wp-includes/formatting.php on line 74

Calendar Coaching 2012Comunicarea si cooperarea sunt noile cuvinte-cheie ale managerilor, cele prin care pot cu adevarat sa asigure obtinerea de rezultate si performante. Intr-un context general in care autoritarismul este pus sub semnul intrebarii in intreaga lume, chiar si in bastioane precum tarile arabe si Rusia, Competent Consulting este din nou alaturi de cei care sunt mereu cu un pas inaintea vremurilor si se comporta ALTFEL. Respectandu-si traditia de a oferi la inceputul fiecarui an un calendar gratuit celor interesati de dezvoltarea personala si organizationala, v-a pus la dispozitie pe situl www.competent.ro programul „ABC-ul managementului prin coaching”. Ilustrat de imagini extrem de amuzante din viata organizationala, programul va permite sa treceti in revista 81 de modalitati de tranzitie de la managementul autoritar spre cel consultativ, astfel incat sa va dezvoltati performantele in ciuda tuturor dificultatilor.

Chinezii, care au acumulat intelepciune timp de peste 3000 de ani de tranzitii, isi fac urarea: „iti doresc sa traiesti in vremuri interesante!”. Si pentru ca citesti aceste randuri, inseamna ca ai perceput faptul ca si acest an va fi unul extrem de interesant, atat in plan personal, cat si organizational si social. Vantul schimbarii ce s-a pornit poate umfla panzele tuturor celor dispusi sa exploreze noi tarmuri si sa descopere noi modalitati de a-si trai relatia cu organizatiile din care fac parte.

Competent Consulting iti ofera gratuit un nou calendar, denumit „ABC-ul managementului prin coaching”, in spiritul traditiei ce a debutat in 2007 cu Calendarul NLP si a continuat cu Calendarul de Inteligenta emotionala ori cel de Life-Coaching. Superb ilustrate cu imagini extrem de amuzante din viata organizationala, paginile noului calendar sunt un instrument de self-coaching ce-ti permite sa optimizezi, una dupa alta, diferitele elemente ce compun atitudinea si comportamentul unui manager-coach. Cateva dintre temele de auto-analiza, dezvoltare a resurselor si actiunilor eficiente propuse de calendar sunt:

 • Fii coach, nu sef!
 • Motiveaza-ti oamenii!
 • Fii acesibil/a!
 • Asculta-i activ!
 • Pune intrebari bune!
 • Recunoaste-ti greselile!
 • Acorda independenta!
 • Rezolvati impreuna!
 • Da-le chiar tu vestile proaste!
 • Nu actiona la suparare!
 • Dezvolta-te continuu!
 • Dezvolta-ti oamenii!
 • Afla ce-i nemultumeste!
 • Fii schimbarea!
 • Apara-ti echipa!
 • Confrunta-i cu realitatea!

Programul propus corespunde conceptului management prin coaching pus in slujba dezvoltarii sustenabile a organizatiei, nu doar ca mijloc de facilitare si accelerare a atingerii unor obiective imediate. Prin parcurgerea sa te poti convinge in legatura cu transformarile radicale pe care le poate aduce in organizatia ta o abordare bazata pe coaching bine condusa.

De-a lungul intregului an 2012, situl www.coachingmanager.ro iti va pune la dispozitie articole suplimentare, care sa-ti permita aprofundarea fiecarei teme si obtinerea efectelor maxime de transformare a activitatii tale de manager. In felul acesta, vei putea spune despre 2012 ca a fost cu adevarat un an de cotitura in cariera ta, anul in care ai terminat cu rezultatele „asa si asa” si ai inceput sa gusti din provocarea si placerea de a valorifica pe deplin potentialul echipei pe care o conduci.

Incepe chiar acum sa aplici managementul prin coaching si alatura-te celor peste 45.000 de persoane care au descarcat an de an calendarele de dezvoltare personala disponibile gratuit pe situl www.competent.ro. Beneficiaza de aceasta oferta si informeaza-ti prietenii in legatura cu ea. In felul acesta, iti creezi unul din fundamentele succesului: construirea unei comunitati de sprijin, ce faciliteaza semnificativ schimbarile comportamentale si de atitudine. Lucru mult simplificat de experienta si dedicarea colectivului de la Competent Consulting, pentru care „succesul dumneavoastra este profesia noastra”.

  Descarcati aici Calendarul Coaching 2012

Competent Consulting
Mariana Bichis – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801

Scrieti un comentariu