WORKSHOP:

SMART EMOTIONS®

cu Daniel Bichis

Program complet de optimizare a Inteligentei Emotionale

10-14 iulie 2013CURS

PRACTITIONER NLP

cu Daniel Bichis


27-29 septembrie 2013
Modulul ICalendar
Coaching 2012
Calendar Coaching 2012Abonati-va aici la
Newsletter-ul
Inteligenta Emotionala si NLP

Cautati in site:

NLP maximizeaza sansele de succes si implinireDeprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/competentro/inteligenta-emotionala.ro/wp-includes/formatting.php on line 74

NLP maximizeaza sansele de succes si implinireTraim intr-o lume in care mici diferente ale capacitatii de detectare si valorificare a oportunitatilor conduc la diferente majore in privinta calitatii vietii, satisfacerii dorintelor si a modului in care sunt obtinute rezultate. Cei ce opereaza cu informatii mai multe, sau diferite de cele folosite de ceilalti, cei ce iau decizii rapide si le aplica eficient, sunt cei pentru care crizele sunt oportunitati, iar viata le este plina de satisfactii. Si indiferent daca este folosit doar pentru optimizarea propriei vieti sau reprezinta o cale spre profesia de coach ori cea de moderator-facilitator, cursul de formare ca Practitioner NLP 4G organizat de Competent Consulting s-a dovedit un catalizator al redefinirii relatiei cu sine si cu propria viata, investitia care maximizeaza sansele de succes si implinire. Provocarea epocii actuale

Cand a fost conceput sistemul scolar actual, era in plina desfasurare revolutia tehnico-stiintifica, iar cei care si-au dezvoltat rapid competentele mestesugaresti sau ingineresti au reusit sa-si transforme viata, facand saltul de la „coada vacii” la strung, linia de montaj sau planseta de proiectare.

Cu numai 40 de ani in urma, dezvoltarea exploziva a sistemelor de calcul si a telecomunicatiilor le-a permis celor ce s-au orientat rapid sa faca un nou salt, de la „coada ciocanului” la mouse si tablete WiFi. La fel cum revolutia tehnico-stintifica ne-a schimbat relatia cu natura si a sporit enorm calitatea vietii si durata medie de viata, noua revolutie comunicationala a revolutionat relatiile interumane, facandu-ne sa traim intr-un „sat global”, in care informatiile se transmit aproape instantaneu si sunt accesibile oricui este conectat la telefonie sau Internet.
Aceasta revolutie tehnologica a schimbat natura activitatii umane, mutand accentul de pe munca fizica sau de conceptie, pe comunicare, pe colectarea, prelucrarea si valorificarea informatiilor. O imagine, un slogan, un concept au ajuns sa valoreze mai mult decat un automobil sau un camion de lazi de sampanie, iar revoltele se organizeaza acum pe retelele de socializare, nu in locurile de intalnire traditionale.

Mai mult, am ajuns sa traim intr-o societate psihologizata, in care majoritatea oamenilor au capacitatea sa identifice si sa inteleaga influenta gandirii, a convingerilor sau valorilor lor asupra vietii pe care o duc. Numai ca de-a lungul secolului XX psihologia s-a concentrat mai degraba pe descrierea relatiei dintre ganduri, emotii si comportament, decat sa gaseasca modalitati eficiente de schimbare si influentare a acesteia.

De aceea, este nevoie de abordari practice si utilitariste, ca cele din NLP si coaching, care sa permita valorificarea informatiilor obtinute de cercetarile din psihologie, sociologie, neurologie, pentru a reusi repetarea a ceea ce ingineria a facut pentru fizica si chimie.

Solutiile generatiei a 4-a de NLP

In cei peste 35 de ani de existenta, NLP a trecut prin mai multe etape de dezvoltare, ce i-au sporit exponential capacitatea de a facilita schimbarile din viata si trairile celor ce recurg la tehnicile sale. Daca prima generatie de tehnici vizau optimizarea comportamentelor si asigurarea atingerii obiectivelor concrete bine formulate, a doua generatie a vizat eliberarea potentialului existent in fiecare om din chingile convingerilor limitatoare, precum si imbunatatirea comunicarii si cooperarii cu ceilalti. Marea majoritate a cursurilor obisnuite de Practitioner NLP si a cartilor traduse in limba romana se bazeaza pe tehnicile si conceptele provenind din aceste prime etape de dezvoltare.

In anii ‘90, in paralel cu aparitia coachingului, cea de-a treia generatie de NLP a identificat si utilizat cu succes modalitati de optimizare a relatiei cu sine, de construire si dezvoltare a increderii in sine, de definire a sensului propriei existente si implinire a lui. In felul acesta, creatorii NLP implineau dezideratul psihologiei umaniste, de a pune la dispozitia tuturor instrumente eficiente de definire, construire si traire a unei vieti conforme cu propriile valori. Acestea sunt prezentate in cadrul cursurilor de Master Practitioner NLP si in formarile de Coach NLP. Folosesc mult transa si tehnici similare hipnozei ericksoniene pentru a trece dincolo de filtrele rationale si a facilita schimbari inclusiv la nivelul imaginii de sine.

In prezent, alaturi de Richard Bandler si cativa dintre cei mai importanti dezvoltatori ai NLP, Daniel Bichis participa la definirea conceptelor si tehnicilor din a patra generatie, care vizeaza optimizarea relatiei cu realitatea si creearea capacitatii de influentare directa a acesteia. Pe baza experientei acumulate pana acum, au fost descoperite modalitati mult mai simple si semnificativ mai eficiente de schimbare a relatiei cu realitatea si cu propriul potential, ce stau la baza formarilor de Practitioner, Master Practitioner si Coach NLP 4G oferite in Romania exclusiv de Competent Consulting.

Noile tehnici si concepte nu sunt transmise decat in cadrul cursurilor tinute de putinii Master Trainerii NLP licentiati de catre Richard Bandler, co-creatorul NLP, astfel incat sunt complet necunoscute si inaccesibile trainerilor ce se bazeaza doar pe informatiile vechi, tiparite sau difuzate pe Internet. Tehnicile opereaza la un nivel foarte profund, activand functii si capacitati ale creierului uman ce de-abia incep sa fie cunoscute si descoperite. Ele aduc bucurie in locul suferintei, libertate in locul constrangerilor si simplitate in locul complicatiilor. Iar puterea lor de schimbare a tuturor domeniilor vietii unei persoane este confirmata de experientele generatiilor de Practitioner NLP 4G ce au absolvit cursurile organizate de Competent Consulting.

O alegere simpla

Daca la acelasi pret v-ar fi oferite haine second-hand, usor ponosite, chiar daca sunt inca in stare destul de buna, dar si haine croite dupa ultima moda, cu accesorii moderne si din materiale de cea mai buna calitate, ce ati alege?
Daca va doriti un telefon nou si aveti de ales intre unul no-name, cu touch-screen, dar fara functiile de smart-phone, si unul de marca, complet echipat si cu acces la Internet, ce se incadreaza in buget, care este preferinta dvs.?

Daca ar fi sa cumparati o masina careia i s-a facut doar un face-lift, adaugandu-i-se cateva LED-uri si un schimbator de viteze cu maneta mai mare, sau una dotata cu cele mai noi tehnologii de economisire a carburantului, de crestere a puterii, de sporire a confortului si sigurantei, ce vine cu o oferta de finantare care o aduce la acelasi nivel de costuri ca cealalta, ce decideti?

Daca v-ati convins ca vreti sa:

- va maximizati sansele de succes, implinire si fericire in viata,
- va optimizati investitia de timp si bani pe care o implica participarea la o formare profesionista de Practitioner NLP 4G,
- profitati de tot ce este mai nou si mai bun, la un raport beneficii/costuri absolut favorabil, accesand aici formularul de inscriere, pentru a va rezerva unul din cele cateva locuri inca disponibile la singurul curs din Romania care:
- are cvadrupla certificare internationala (SNLP, IANLP si IN/ICI) si nationala (APRO-NLP),
- este prezentat de Daniel Bichis, singurul Master Trainer NLP roman licentiat de Richard Bandler si care face parte din echipa de asistenti ai acestuia,
- se bazeaza tehnicile si conceptele de NLP 4G dezvoltate sub directa indrumare a co-creatorului NLP, diferenta care face diferenta in privinta eficientei, usurintei si profunzimii schimbarilor facilitate.

Primul modul va incepe pe data de 6 aprilie 2012, la U Business Center din Bucuresti, Sos. Iancu de Hunedoara nr. 8-10 (langa Piata Victoriei). Cursul are 7 module lunare, de cate 3 zile, toate organizate la aceeasi locatie.
Folosind alte informatii decat ceilalti, luand decizii rapide si punandu-le eficient in aplicare, veti descoperi ca NLP 4G este diferenta ce poate face diferenta in viata dvs. de acum inainte!

Detalii si inscrieri: www.training-nlp.ro/practitioner-nlp-2012/

Cititi aici mai multe despre NLP-4G - a patra generatie NLP