WORKSHOP:

SMART EMOTIONS®

cu Daniel Bichis

Program complet de optimizare a Inteligentei Emotionale

10-14 iulie 2013CURS

PRACTITIONER NLP

cu Daniel Bichis


27-29 septembrie 2013
Modulul ICalendar
Coaching 2012
Calendar Coaching 2012Abonati-va aici la
Newsletter-ul
Inteligenta Emotionala si NLP

Cautati in site:

Metafora personalitatiiDeprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/competentro/inteligenta-emotionala.ro/wp-includes/formatting.php on line 74

NLP Metafora PersonalitatiiCu siguranta stiti cu totii povestea celor 3 purceluse care, urmarite de lup, se tot ascundeau in casele lor, preocupate de tot felul de activitati inutile. Domnul lup,  un mare admirator al lor, facuse un hobby din a le vizita in fiecare seara dupa serviciu; se incapatana sa le scoata la plimbare!

Prima purcelusa se numea “Profesia” si era foarte preocupata de jocuri pe calculator avansate, precum Ace of Empires, Counter Strike; dar in ultima perioada a descoperit ca jocurile pe Internet sunt cu mult mai interesante pentru ca intalnea o adevarata comunitate de jucatori la fel de pasionati ca si ea.

Domnul lup i-a venit foarte usor de hac purcelusei „Profesia” cand i-a taiat cablul de la Romtelecom si apoi pe cel de la RDS.

Dezamagita, purcelusa s-a refugiat la surioara ei putin mai mare: “Familia” . Aceasta avea patima aplicatiilor de tip messenger, gen yahoo, icq, gtalk si altele. Dar de curand descoperise Twiter care o fascinase pentru ca avea credinta ca atragea in mod special atentia celorlalti utilizatori cu mesaje ei interesante.

De data asta in zadar a taiat domnul lup toate cablurile, pentru ca purcelusele noastre erau conectate prin Wireless si nu mai avea ce fir sa taie.

Insa lupului nostru i-a venit o idee geniala: a chemat o multime de alti lupi din comunitatea celor pofticiosi la purceluse si i-a rugat sa intre si ei in aceeasi retea wireless. Intrigate si nefericite au mai fost purcelusele cand s-au vazut pe dinafara limitei de utilizatori!

Asadar s-au dus a doua zi, dupa job la ultima si cea mai mare surioara: “Identitatea”. Aceasta chiar nu avea nici un cusur, caci era conectata la fibra direct din magistrala ce inconjoara Bucurestiul. Si ea avea hobby-uri, dar inocente: facebook si blog-ul personal;  asa reusea sa atraga atentia intregului oras prin mesajele ei pline de noima, animatie si informatie.

Lupul nostru aproape ca a ramas fara solutie si dupa ce si-a smuls toti perii din cap si a mers la un specialist bioenergetician, i-a venit ideea: a urmat cursuri de Reiki si a prins putere prin echilibrarea celor 7 chakre. Ajuns in fata casei a semnat pe mana cateva semne magice in palma: CHO KU REY pentru crearea sferei de energie si apoi SEI HEN KI pentru purificarea ei, iar apoi aplicand HON SHA ZE SHO NEN a comprimat timpul si spatiul si a trimis sfera de energie direct in mijlocul casei purcelusei „Identitate”.

Suprinzator Profesia, Familia si Identitatea s-au amplificat in energie si impreuna s-au conectat la inconstientul colectiv. Aici se simteau atat de bine pentru ca stiau totul si erau aproape de oricine, se simteau fara griji si preocupari inutile. Au iesit din casa grabindu-se sa priveasca cerul si sa capteze cat mai multe informatii.
Numai ca, precum stiti, afara astepta lupul care din atat de multa iubire pentru ele, le-a mancat pe loc. Dar nu i-a fost prea bine nici lui! Se obinuise cu postul negru! Si astfel au sfarsit cu toti …. fericiti…! Caci morala spune: totul cu masura!

Viorel C. – practitioner NLP