WORKSHOP:

SMART EMOTIONS®

cu Daniel Bichis

Program complet de optimizare a Inteligentei Emotionale

10-14 iulie 2013CURS

PRACTITIONER NLP

cu Daniel Bichis


27-29 septembrie 2013
Modulul ICalendar
Coaching 2012
Calendar Coaching 2012Abonati-va aici la
Newsletter-ul
Inteligenta Emotionala si NLP

Cautati in site:

Curs Practitioner NLP-4G cu Daniel Bichis – Primul Modul: 6-8 aprilie 2012Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/competentro/inteligenta-emotionala.ro/wp-includes/formatting.php on line 74

O noua serie Practitioner NLP – 4G ia startul in aceasta primavara, Competent Consulting oferindu-va atat suportul necesar dezvoltarii personale, cat si un prim pas in formarea de NLP-Coach.

Pe 6 aprilie 2012 puteti lua startul noii editii a cursului de formare Practitioner NLP, singurul curs din Romania ce prezinta cele mai noi dezvoltari ale tehnicillor si conceptelor facute de dr. Richard Bandler si prezentate de Daniel Bichis, primul est-european certificat ca Master-Trainer NLP si invitat ca asistent de catre Richard Bandler.

Cursul beneficiaza de tripla certificare internationala: SNLP - SUA - semnata de Richard Bandler, IANLP-Elvetia si IN-Germania.

Pentru cei ce doresc sa practice coachingul in mod profesonist, nivelul de Practitioner NLP este urmat de cursurile de certificare ca Licensed Associate NLP Coach (LAC-NLP), Master Practitioner NLP si respectiv Licensed Professional NLP Coach (LPC-NLP), recunoscute de Asociatia Romana pentru Coaching (Romanian Coaching Guild-ARC),

NLP este un set dinamic de modele si tehnici de modelare si transferare a “excelentei”. Cursul este conceput astfel incat sa transmita atitudinea si spiritul NLP, ce formeaza traditia sa, dar si sa tina pasul cu evolutiile actuale din neurostiinte si sa fie adaptate romanilor. Centrat pe accelerarea dezvoltarii personale a participantilor, cursul este experiential si inteeractiv. Doar asa putem sa adaptam fiecare training la nevoile reale ale participantilor.

Detalii si inscrieri: www.training-nlp.ro/practitioner-nlp-2012/

Cititi aici mai multe despre NLP-4G - a patra generatie NLP