WORKSHOP:

SMART EMOTIONS®

cu Daniel Bichis

Program complet de optimizare a Inteligentei Emotionale

10-14 iulie 2013CURS

PRACTITIONER NLP

cu Daniel Bichis


27-29 septembrie 2013
Modulul ICalendar
Coaching 2012
Calendar Coaching 2012Abonati-va aici la
Newsletter-ul
Inteligenta Emotionala si NLP

Cautati in site:

Curs formare Associate Coach NLPDeprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/competentro/inteligenta-emotionala.ro/wp-includes/formatting.php on line 74

Associate Coach NLPDin 20 aprilie 2012, Competent Consulting ofera un nou curs de Associate Coach NLP (AC-NLP), curs ce se distinge pe piata formarii in aceasta directie prin aprofundarea temelor specifice de life coaching.

Este conceput ca o continuare si complementaritate a formarii generale in NLP si se adreseaza celor care doresc sa-si valorifice potentialul si sa impartaseasca cu ceilalti tot ceea ce au asimilat, experimentat si dezvoltat de-a lungul formarii de Practitioner NLP.

Cursul este sustinut de Daniel Bichis – Master Coach Trainer NLP – format direct de Richard Bandler, dar si de Robert Dilts si Judith DeLozier. Experienta acumulata in peste 10 ani de practica atat in cabinet cat si ca trainer, Daniel o impartaseste acum cu cei ce-si doresc sa devina coach NLP.

Detaliile referitoare la structura cursului si la aspectele organizatorice le puteti accesa pe: www.training-nlp.ro/coaching-nlp-2012/